hoi VerhoevenXXL - Industrieel machinevervoer
 
 

Industrieel machinevervoer

Bij het verzorgen van industrieel machinetransport is het van groot belang kennis te hebben van de goederen die vervoerd worden. Uw kostbare vracht heeft vaak een specifieke aanpak nodig met betrekking tot het veilig en efficiënt laden, zekeren, afzeilen en verpakken. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze chauffeurs professioneel zijn opgeleid en goed zijn geïnstrueerd over de te vervoeren goederen. 

Onze trailers zijn multifunctioneel en uitgerust met innovatieve transportoplossingen waardoor wij uiterst flexibel zijn in het vervoeren van uitzonderlijke lengtes en hoogtes. 
En wanneer dit nodig is -bijvoorbeeld in geval van verscheping- dragen wij zorg voor het veilig verpakken/bekisten en de tijdelijke opslag van uw machines (supply chain).

 

Staalbouw

Wanneer uw lading staalconstructies betreft vraagt dit om maatwerk oplossingen voor het transport. Door de vaak overmaatse afmetingen is een gedegen routevoorbereiding en daarmee samenhangend het regelen van de juiste vergunningen en ontheffingen essentieel. Verhoeven XXL onderstreept het belang van het adequaat plannen van uw constructietransport en houdt continu zicht op de voortgang. Door gedurende het vervoersproces nauw overleg te voeren en afspraken te maken met opdrachtgever en afnemers, voorkomen wij dat er nodeloos wordt stilgestaan en daarmee onnodig kosten worden gemaakt. 

 

bouwmachinevervoer

Markten

Markten
 
       

VerhoevenXXL BV
Postbus 26
5450 AA Mill
Genieweg 5
5451 XD Mill

Concept & Design