hoi VerhoevenXXL - Transport. Het zit in ons DNA
 
 

Transport. Het zit in ons DNA

Met een oorsprong die alweer ruim 90 jaar teruggaat, is inmiddels de vierde generatie Verhoeven werkzaam in de transportbranche. Daarmee zit transport in ons DNA.

Door onze jarenlange ervaring in de deelmarkt exceptioneel transport staat Verhoeven XXL garant voor kwaliteit en oplossingsgerichtheid. In onze medewerkers vindt u niet alleen deze ervaring terug, maar ook ambitie en gedrevenheid. Daarmee is Verhoeven XXL zowel jong en dynamisch als ervaren en deskundig. 

De informele familiecultuur vormt de basis van onze organisatie en onze langdurige relaties. Zoals elke opdracht specifiek en met persoonlijke aandacht wordt benaderd, zo willen wij ook met onze medewerkers, klanten en relaties omgaan. Wij investeren in ontwikkeling en vooruitgang en hechten daarvoor veel waarde aan feedback op geleverde prestaties. 

Vanzelfsprekend verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden wij een vanzelfsprekendheid. Wij zijn ons bewust van onze omgeving, mens en milieu en de effecten hierop vanuit de transportsector. Bij de aanschaf van bedrijfsmiddelen maken wij dan ook zorgvuldig afwegingen waarbij wij streven naar het verkleinen van de negatieve impact op het milieu.
Door een open communicatie in de samenwerking binnen de transportketen zorgen wij voor een optimale afstemming van het vervoer. Dit resulteert in een efficiëntie die bijdraagt aan vermindering van uitstoot en besparing van kosten. 
Verhoeven XXL streeft naar een verantwoorde transporttoekomst waarbij mens, product en milieu in een acceptabel balans zijn.